Fluo kondom - AKCIJA

Poštovani kupci, već 10 godina ste sa nama. Naš asortiman je pažljivo odabaran i držimo samo Originale. Cene su Akcijske!!! Kopije ne držimo, čuvajte svoje zdravlje. Želimo Vam ugodnu kupovinu.


Fluo kondomi ili fluorescentni kondomi najnoviji hit na nasem trzistu kada su u pitanju artikli u vezi sa kvalitetom sexualnog zivota. Fluo kondomi ( condomi ) savrsena inovacija, koja zahvaljujuci fluorescentnim primesama svetli u mraku.

Jos davne 2005 godine svetski naucnici su krenuli sa istrazivanjima kako bi vec odavno prihvaceni kondom medju ljudima dodatno osavremenili i ukrasili i samim tim uneli nesto novo u vas sexualni zivot.

Veoma je vazno da znate da su kondomi jedina prava zastita kada su u pitanju razne venericne polno prenosive bolesti, i iz tog razloga je veoma vazno da kondom bude kvalitetan i izdrzljiv na razna opterecenja koja se javljaju prilikom sexualnog odnosa. Fluo kondomi se odlikuju osim svetlecim efektom i velikim stepenom izdrzljivosti.

Fluo ili svetleci kondomi se proizvode po veoma rigoroznim standardima. U osnovi su to i dalje obicni kondomi kojima je specijalnim postupkom dodata fluorescentna boja.

Fluo boja na kondomima se zaista jednostavno aktivira. Sve sto je potrebno je da kondom izlozite svetlu lampe nekoliko trenutaka, i to je to. Nije potrebna nikakva magija, vec obicna lampa i tek tada nastupa prava magija u mraku.

Cena je vrlo povoljna, i mozemo vam se pohvaliti time da smo najjeftiniji od svih, prodaja kondoma je online, podrazumeva se original pakovanja, sa obezbedjenom dostavom.

Kolicinu kupujete po izboru

Cena tri kondoma - 400 dinara

Cena deset kondoma - 900 dinara

Cena pedeset kondoma -  dinara

Cena sto kondoma -  dinara

PRE UPOTREBE DRZATI 30 SEKUNDI NA SVETLU

 original