Kamagra bombone

Poštovani kupci, već 10 godina ste sa nama. Naš asortiman je pažljivo odabaran i držimo samo Originale. Cene su Akcijske!!! Kopije ne držimo, čuvajte svoje zdravlje. Želimo Vam ugodnu kupovinu.


Kamagra bombone predstavljaju preparat cija je osnovna namena eliminisanje problema prouzrokovanih erektilnom disfunkcijom. Kamagra bombone je takvo sredstvo gotovo momentalno pocinje da deluje, tako sto pojacava seksualnu stimulaciju kod osoba muskog pola i omogucava da potencija i erekcija budu na najvisem nivou tokom celog seksualnog cina. Takodje, konzumiranje Kamagra bombone sprecava prevremenu ejakulaciju, tako da se trajanje seksualnog odnosa povecava. Ovaj preparat u vidu bombone u stvari predstavlja poboljsanu varijantu Kamagre u gelu, stimulativnog sredstva koje je u rekordnom roku zavladalo najpre svetskim, a potom i nasim trzistem.

Glavni sastojak Kamagra bombone je sildenafil u obliku citrata. Jedna tableta kamagra bombone se sastoji od 100 mg sildenafila i od pomoćnih supstanci (mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata itd.). Aktivna supstanca sildenafil je jak selektivni inhibitor cGMP – specificne fosfodiesteraze (PDE 5) koja doprinosi razlaganju ciklicnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Kamagra bombone ne deluju kao direktni relaksant, vec podsticu relaksaciona svojstva azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Kod seksualne stimulacije aktivira se sistem NO/cGMP, sto dovodi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafila, sto dalje utice na manju razgradnju cGMP, tako da se povecava njegova koncentracija u corpus cavernusumu muskog polnog organa. Dakle, da bi lek kamagra bombone imao farmakološko dejstvo, neophodna je seksualna stimulacija. To i jeste najveca prednost Kamagra bombone u odnosu na druge preparate sa istom namenom. Na ovaj nacin korisnici su zasticeni od eventualnih neprijatnih situacija koje mogu nastati u slucaju erekcije u nezgodno vreme i na nezgodnom mestu, sto se cesto desava kod upotrebe drugih stimulativnih preparata.

Dnevno se preporucuje jedna Kamagra bombona (100 mg), sto je i maksimalna doza u toku jednog dana, a savetovana doza je i sasvim dovoljna i uopste nema potrebe za konzumiranjem vecih doza. Jos jedna prednost Kamagra bombona je to sto ih mogu upotrebljavati i potpuno zdravi muskarci koji imaju sasvim normalnu potenciju, ali ipak zele da povecaju kvalitet svog seksualnog zivota. Bez obzira na to sto je kod starijih osoba muskog pola koncentracija preparata u plazmi veca i do 40 % u odnosu na njegovu koncentraciju kod mladih i zdravih muskaraca, do sada nisu zabelezeni nezeljeni efekti. Kamagra bombone mogu se upotrebljavati bez lekarskog recepta. U veoma retkim slucajevima može doci do blage glavobolje, crvenila, vrtoglavice, dispepsije i rinitisa, ali su to sve trenutni i gotovo neosetni efekti koji se obicno javljaju kod uzimanja vise od 200 mg Kamagre, dakle u slucaju konzumiranja vise od duple preporucne dnevne doze.

Upotreba preparata kamagra bombone je veoma jednostavna – bombone se zvacu i rastapaju ispod jezika, dakle ne gutaju se cele. Na ovaj nacin omogucava se brza i efikasnija apsorpcija, odnosno brze delovanje leka i daleko bolji ucinak. Pored toga, lek kamagra bombone ne ulazi direktno i momentalno u zeludac, sto jos vise utice na eliminisanje eventualnih nus-pojava. Preparat sluzi sa sisanje, naravno bez upotrebe vode, zbog cega i nosi naziv Kamagra bombone, a bombone imaju veoma prijatan, vocni ukus. Najbolje ih je konzumirati 30 minuta pre seksualnih aktivnosti, s tim da dejstvo, u zavisnosti od organizma, moze trajati i do 36 sati. Preparat je najbolje koristiti na prazan stomak, posto posle obilnijeg unosenja hrane u organizam njegova apsorpcija biva sporija, zbog cega dolazi do odlozenog delovanja.

Kamagra bombone treba cuvati u originalnom pakovanju, na temperaturi manjoj od 30C, na suvom i tamnom mestu, koje je nedostupno deci. Proizvod kamagra bombone ne koristiti nakon isteka datuma oznacenog na njegovom pakovanju. Kamagra bombone preparat nije preporucljiv srcanim bolesnicima.

Cena za kamagra bombone je vrlo povoljna. Cena na nasem sajtu je niza nego kod konkurencije, prodaja je online, i sto je najvaznije prodaja je diskretna.

Cena jedne kutije je - 1000 dinara

Cena pet kutija je - 4000 din

Cena deset kutija - 7000 din

Stalna AKCIJA za 2, 5 i 10 kutija.

 original