Kamagra sumece

Poštovani kupci, već 10 godina ste sa nama. Naš asortiman je pažljivo odabaran i držimo samo Originale. Cene su Akcijske!!! Kopije ne držimo, čuvajte svoje zdravlje. Želimo Vam ugodnu kupovinu.


Kamagra sumece tablete, sildenafil, su najnoviji preparat za potenciju proizveden u Ajanta farmaciji, cuvenoj indijskoj farmaceutskoj kompaniji. Ovo potpuno prirodno sredstvo namenjeno je osobama muskog pola koje zele da unaprede kvalitet svog seksualnog zivota, a vrhunski kvalitet kamagra sumece tablete garantuje efikasno delovanje u lecenju erektilne disfunkcije. Delovanjem sildenafil citrata, aktivne supstance koju sadrze Kamagra sumece tablete, dolazi do pojacanog protoka krvi u muskom polnom organu, tako da penis postaje maksimalno ispunjen krvlju sto omogucava snazniju i izrazeniju potenciju, poboljsanje erekcije i odlaganje ejakulacije, pa samim tim i seksualni odnos postaje znatno duzi.

Kamagra sumece tablete imaju veoma prijatan vocni ukus, a u odnosu na druge preparate za potenciju ovo sredstvo se odlikuje brzim delovanjem (svega 10 minuta nakon konzumiranja tablete). Jedna Kamagra sumeca tableta sadrzi 100 mg sildenafil citrata, sto je i preporucena dnevna doza ovog preparata. Posto veoma brzo pocinje da deluje, sumecu tabletu Kamagre je najbolje koristiti najviše 30 minuta pre seksualnog odnosa. Kamagra sumece tablete preparat je predvidjen za peroralnu upotrebu, jednu sumecu tabletu treba rastvoriti u 100 ml vode i popiti na iskap. Kod vecine muskaraca dovoljno je i uzimanje jedne polovine tablete. Zavisno od opsteg stanja organizma konzumenta, a pre svega od stanja krvnih sudova polnog organa, kao i u zavisnosti od toga da li je korisnik aktivni pusac, da li redovno konzumira alkoholna pica i kakav nacin ishrane preferirira, dejstvo Kamagra sumece tablete obicno traje od 4 do 6 sati, a najvise 12 sati.

Sildenafil citrat omogucava snaznu selektivnu inhibiciju cGMP – specificne fosfodiesteraze (PDE 5), koja doprinosi razlaganju ciklicnog GMP u corpus cavernusumu muskog polnog organa. Preparat nije direktni relaksant, vec podstice relaksantno delovanje azot monoksida (NO) u kavernoznom telu, tako da je pravilno farmakolosko dejstvo Kamagra gela uslovljeno seksualnom stimulacijom. Kada je seksualna stimulacija prisutna, aktivira se NO/cGMP sistem, dolazi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafil citrata, što smanjuje razgradnju cGMP-a i dovodi do njegove povecane koncentracije u corpus cavernusumu penisa. Kao aktivni sastojak Kamagra sumece tablete, sildenafil citrat se vezuje za specificne receptore krvnih sudova penisa i na taj nacin doprinosi vazodilataciji, tj. blagom sirenju krvnih sudova, sto opet omogucava da krvni sudovi muskog polnog organa imaju veci dotok krvi. Na taj nacin erekcija postaje izrazenija i dugotrajnija. Zato su kamagra sumece tablete u samom vrhu po kvalitetu.

Tolerancija na lek kamagra sumece tablete je kod vecine korisnika dobra. Ipak, moguci su i blazi oblici nus-pojava u vidu prolazne glavobolje, crvenila, vrtoglavice, privremene zamucenosti vida, dispepsije i rinitisa. Kamagra sumece tablete su kontraindikovane sa lekovima koji sadrze nitrate. Pre pocetka konzumiranja kamagra sumece tablete preparata bilo bi pozeljno da se korisnik posavetuje sa lekarom i obavesti ga o tome koje sve lekove upotrebljava, pre svega ukoliko koristi medicinske preparate za lecenje angine pektoris. Takodje, nije preporucljivo konzumiranje vece kolicine alkohola neposredno pre upotrebe Kamagra sumecih tableta, posto alkohol privremeno smanjuje erektivne sposobnosti. Kod osoba pod dejstvom Kamagre moze doci do smanjenja sposobnosti   upravljanja vozilima, rukovanja masinama i obavljanja poslova na visini.

Kamagra sumece tablete cuvaju se na temperaturi do 30C u originalnoj kutiji na suvom i tamnom mestu koje nije dostupno deci. Rok upotrebe je 5 godina od datuma koji je utisnut na pakovanju, nakon cijeg isteka tablete treba unistiti.

Cena  za kamagra sumece tablete je vrlo povoljna, i nasa cena je uvek niza nego kod konkurencije, a prodaja je online. Prodaja kamagra sumece tablete je kod nas na sajtu diskretna.

Cena jedne kutije je - 1000 dinara

Cena pet kutija je - 4000 din

Cena deset kutija je - 7000 din

Kutija sadrzi 7 tableta.

Stalna AKCIJA na 2, 5 i 10 kutija.

 original